dec 142014
 

Ignite

A kaliforniai hardcore-punk zenekar, az Ignite utoljára 2008-ban tartott Magyarországon klubkoncertet. Most az együttes – magyar származású énekese, Téglás Zoli vezetésével – visszatér, hogy egyből két klubfellépést is vállaljon Budapesten. Az első, január 31-én egy szokásosan sújtó buli a Barba Negrában, a második, február elsején egy meghittebb hangulatú, egészen különleges és egyedi akusztikus koncert az A38 Hajón.

http://www.a38.hu/hu/program/ignite-us

Jó hír a kaliforniai hardcore-punk zenekar, az Ignite rajongói számára, hogy a magyar származású énekese, Téglás Zoli miatt Magyarországon különleges népszerűségnek örvendő csapat 2015-ös téli Európa-turnéja során hazánkba is ellátogat, és egyből két koncertet is ad.

A zenekar jelenleg, a 2015-ben megjelenő legújabb, kilenc év után az első stúdióalbumán dolgozik, amiből remek ízelítőt mutat a Falu című dal, aminek demóverziója pontosan fél évvel ezelőtt került fel a YouTube-ra. Az Ignite mindig is kiemelt turnéállomásként kezelte Magyarországot, ami most sem lesz másként.

“Számomra és a csapat számára is az összes fellépés közül a magyarországi a legfontosabb helyszín. Nagyon szeretünk itthon fellépni, imádjuk a magyar közönséget, és nem csak én, de a zenekar többi tagja számára is kiemelkedő állomás lesz a budapesti” – mondta el a koncert kapcsán Zoli.

A január 15-én Berlinben startoló európai turné keretén belül az Ignite január 31-én, szombaton a Barba Negra Music Clubban lép színpadra, majd másnap, február 1-én az A38 Hajón ad – a turné során egyedül nálunk – egy speciális, akusztikus estet, amiről televíziós felvétel is készül.

Jegyár: 4500 Ft, elővételben: 3800 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón és a koncert helyszínén, a Barba Negra Music Clubban. A két koncertre kombinált bérlet is váltható, kizárólag elővételben, 6500 forintos áron, mely érvényes a másnapi hajós, akusztikus koncertre is.

Summary
Event
Az A38 Hajó bemutatja: IGNITE (USA)
Location
Barba Negra Music Club,Budapest,
Starting on
01/31/2015
Ending on
02/01/2015
Who?
Az A38 Hajó Bemutatja: Ignite (USA)
When
2015, szombat, január 31,
20:00 - 18+
Where
Barba Negra Music Club (map)
Budapest XI. Prielle Kornélia utca 4.
Budapest

« Back to the calendar

Sorry, the comment form is closed at this time.